Publicerad den Lämna en kommentar

S för sommar

S för semester, S för Skåne, S för Susan, S för sommar..
Här sitter jag i Skåne och tänker på Öland där mitt hem och BrickbandsFabrik ligger. Man får lite perspektiv.
En pandemi ger jätteperspektiv. Och det var meningen.
Länge har jag inte kunnat åka till Danmark, mitt fosterland. När tillåtelsen kom, lämnade jag brickbandsfabriken och körde iväg i brickbandsbilen (se foto) för att träffa min familj. Det känns som semester, så jag är glad 🙂
– och har alltså mellanlandat i Skåne. Jag ser alltid till att ha med lite produkter som gåvor och några att visa upp (är man egenföretagare tänker man arbete – semester eller ej).

Att sälja ÖlandsBrickband på Öland är helt okej. Det är också okej med ÖlandsBrickband på andra platser. Ö-ringen har ju sin funktion som både armband och brickbandsring.
Ändå har jag saknat ett alternativ. Om man heter Susan, om man bor i sköna Skåne, om man har ett brickband över sängen (till somna-om-boken), eller om man bara har semester – behövs en S-krok!
Jag skickade en ritning till min eminenta smed i Skåne – få dagar senare låg det några prover i min postlåda. Precis som dom skulle vara. Supersnygga!

Min bästis i Danmark heter Susan, hon beställde ett brickband modell ‘Kronprinsessan’, och har som den första fått en S-krok. Tycker det funkar bra:

Snart ska jag retur till ön, jag längtar till att SY och har fått några beställningar.
Sommaren är snäll <3

/Malene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *